Maak kennis met Samuel Sun

Wanneer Volvo op tijd betaald krijgt, vindt Samuel Sun dat hij goed werk heeft verricht. "Ik ben verheugd als ik de dealers kan helpen hun cashflow te verbeteren, zegt hij.
Samuel Sun
Samuel Sun

Samuel Sun solliciteerde iets meer dan een jaar geleden naar een functie bij de Volvo Group. Hij wilde werken op het gebied van kredietbewaking en hij besefte dat de sector voor bouwmachines in de Group een bedrijf was waar hij graag voor zou willen werken.

"Volvo is een erg sterk merk en ik ben er trots op deel uit te maken van de Volvo Group." zegt hij.

Samuel Sun werkt nauw samen met dealers in heel China. Hij helpt hen de cashflow te analyseren, hun verkoopstatistieken in de gaten te houden en hun financiële situatie te verbeteren.

"De markt voor bouwmachines maakt in China op dit moment zware tijd door. De totale omzet is gedaald en onze dealers hebben alle hulp nodig die ze kunnen krijgen", legt hij uit.

Samuel Sun denkt ook dat zijn managers hem zeer goede steun geven.

"Dit is een gebied met een hoge prioriteit en daarom is het bijzonder bevredigend voor mij als ik het gevoel krijg dat ik echt een verschil kan uitmaken", zegt hij.

In de toekomst wil Samuel Sun zijn carrière voortzetten op het gebied van kredietbewaking. Hij leert momenteel Engels en wil onder andere ook zijn managementvaardigheden ontwikkelen.

"Er zijn veel mogelijkheden voor het ontwikkelen en trainen. Het afgelopen jaar heb ik veel geleerd en heb nieuwe ervaringen opgedaan waarop ik verder kan bouwen."

Naam: Samuel Sun
Opleiding: Master in industrial economics aan de Shanghai Maritime University
Functie: Regional Credit Manager
Organisatie: Volvo Construction Equipment
Plaats: Shanghai, China

Kom bij ons werken

Stel u voor dat u deel uitmaakt van de scherpste en meest creatieve breinen in de transport- en infrastructuursector, dat u baanbrekende technologieën en duurzame transportoplossingen ontwikkelt die de toekomst van de maatschappij zullen veranderen