Ik hoor graag nieuwe ideeën

Vivian wil zich graag ontwikkelen in haar functie. Lees hoe de opleiding aan de Volvo Group University haar heeft geholpen.
Vivian Li
Vivian Li

Vivian Li werkt als Manager Pricing & Business Analysis in het verkoopkantoor voor Azië-Oceanië in Singapore. Haar belangrijkste verantwoordelijkheid is het bepalen van onderdelenprijzen voor drie truckmerken van de Volvo Group: Volvo, Renault en UD Trucks.

Vivian heeft een masterclass gevolgd over omzetbeheer, het creëren van waarde en prijsbepaling. Een masterclass is een geavanceerd leerevenement dat wordt georganiseerd in samenwerking met andere universiteiten. Volvo Group University maakt daarbij gebruik van gastdocenten die vooraanstaande professionals zijn in hun vakgebied.

 "Prijsbeheer is duidelijk een onderwerp dat sterk gerelateerd is aan mijn dagelijkse werk", zegt Vivian. "Ik wil leren over andere geavanceerde manieren om prijzen te bepalen en nieuwe ideeën horen die me kunnen helpen om out-of-the-box te denken."

Vivian waardeerde het dat de cursus niet beperkt was tot de truckindustrie. Er waren voorbeelden van andere bedrijven waardoor de aanwezigen hun horizon konden verbreden. Ze wil zich graag ontwikkelen in haar functie en zal ideeën uit de cursus inbrengen in haar dagelijkse werk. Ze legt uit: "Als je lang achter elkaar in dezelfde branche werkt, roest je vast in bepaalde denkwijzen. Als je de kans krijgt om best practices uit andere industrieën te leren kennen, wordt je op andere ideeën gebracht. Dit helpt om meer innovatief en strategisch te zijn."

Voor- en achternaam: Vivian Li
Positie: Manager Pricing & Business Analysis
Plaats: Singapore
Organisatie: Volvo Group Trucks Sales & Marketing
Opleiding: Master in bedrijfsadministratie

Related News