Onze missie, visie en ambities

Onze oplossingen voor wereldwijde uitdagingen worden gedreven door onze missie om mee te bouwen aan welvaart aan de hand van transport- en infrastructuuroplossingen, en onze visie om de meest begeerde en succesvolle verlener van transport- en infrastructuuroplossingen ter wereld te zijn. Onze ambities begeleiden ons op onze reis en zorgen ervoor dat we op de goede weg blijven.

Onze missie

Meebouwen aan welvaart door middel van transport- en infrastructuuroplossingen.

Modern leven mogelijk maken

Elke dag dragen de producten en diensten van de Volvo Group wereldwijd bij aan veel van wat we allemaal verwachten van een goed functionerende samenleving. Onze trucks, bussen, motoren, bouwmachines en financiële diensten zijn betrokken bij vele functies waarop de meesten onder ons elke dag vertrouwen.

  • Op de weg: onze producten zorgen ervoor dat mensen eten op tafel hebben en wegen om op te rijden.
  • In de stad: onze producten maken deel uit van het dagelijks leven. Ze brengen mensen naar het werk, halen vuilnis op en leveren stroom. De Volvo Groep ontwikkelt toekomstige oplossingen voor openbaar vervoer.
  • Op onverharde wegen: we helpen bij het delven van enkele van de belangrijkste grondstoffen ter wereld. De motoren, machines en voertuigen van de Volvo Groep zijn te vinden in mijnen, op bouwlocaties en in het midden van bossen.
  • Op zee: of u nu op een schip werkt, op vakantie bent met uw plezierboot of dringend hulp nodig heeft van de reddingsdiensten op zee.

Bekijk deze video voor meer informatie over onze missie.

Onze visie

De meest begeerde en succesvolle verlener van transport- en infrastructuuroplossingen ter wereld zijn.

Ons bedrijf draait rond mensen

Hoewel we actief zijn in een business-to-business markt, nemen mensen de beslissingen. Vertrouwen en relaties zijn net zo belangrijk als het totale aanbod. Zowel met onze competitieve producten en diensten als met onze mensen bouwen we duurzame relaties op met onze klanten. Uiteindelijk zullen we, door het beste van alles te combineren, van het aanbod tot de relatie, de favoriete leverancier van onze klanten worden.

Onze ambities

Begeleiding op onze reis.

Op het juiste spoor blijven

Onze visie beschrijft waar we in de toekomst willen zijn. De ambities zijn er om ons op onze reis te begeleiden. Als we naar onze ambities toe werken, zijn we op de goede weg.

  • We hebben de hoogste klanttevredenheid voor alle merken in hun segmenten: de enige echte maatstaf voor succes is klanttevredenheid.
  • We zijn de meest gewaardeerde werkgever in onze industrie: als we de meest gewaardeerde werkgever zijn, kunnen we de beste mensen aantrekken en behouden.
  • We zijn de meest winstgevende in onze industrie: dankzij sterke prestaties kunnen we investeren in producten, diensten en mensen.

Lees meer over Volvo Group