Dit is wat we doen

Zonder het soort producten en diensten die de Volvo Group biedt, zouden de maatschappijen waarin de meesten van ons leven, niet vlot werken. Net zoals een kringloopsysteem zijn onze trucks, bussen, motoren, bouwmachines en financiële diensten betrokken bij vele functies waarvan de meesten onder ons elke dag gebruikmaken.

Wat we doen op de weg

Onze producten helpen te garanderen dat u eten op tafel heeft, vervoer naar de luchthaven krijgt en op nieuwe wegen kunt rijden.

Vijftien procent van alle voedsel in Europa wordt geleverd door een truck van de Volvo Group. Onze trucks transporteren ook meubels, kleding, sanitaire producten en computers. Deze producten heeft u nodig in uw dagelijks leven.

Onze bussen brengen u snel naar de dichtstbijzijnde luchthaven. U kunt de bus nemen om op bezoek te gaan bij familieleden of op reis gaan in één van onze tourbussen. Onze bouwmachines worden gebruikt in projecten om de infrastructuur uit te breiden, bijvoorbeeld bij de bouw van wegen, spoorwegen en bruggen.

Om te garanderen dat de voertuigen op de weg blijven en veilig blijven werken, helpen we onze klanten met uitstekende, snelle diensten en technische oplossingen van topklasse.

Op de weg

Wat we doen in de stad

Onze producten maken deel uit van uw dagelijks leven. Ze brengen u naar het werk, halen uw vuilnis op en zorgen ervoor dat het licht blijft branden. De Volvo Group ontwikkelt het openbaar vervoer van de toekomst, zodat u snel en vlot naar het werk of naar school kunt.
 
Onze bouwmachines worden gebruikt om huizen, industriële faciliteiten en sportcentra te bouwen en de voertuigen van de Group helpen om openbare ruimtes schoon te houden door wekelijks miljoenen tonnen afval op te halen in steden wereldwijd. Betrouwbare elektrische generatoren zorgen ervoor dat de elektriciteit blijft werken wanneer u naar het ziekenhuis gaat. De Volvo Group is één van de grootste wereldwijde leveranciers van industriële motoren.

We leveren een bijdrage aan de winst van onze klanten door hulp bij financiering en gunstige onderhoudscontracten te bieden.

In de stad

Wat we doen op onverharde wegen

We helpen bij het delven van de belangrijkste grondstoffen ter wereld. Voertuigen van de Volvo Group zijn diep in de mijn en midden in het bos te vinden.

Onze industriële machines en trucks worden dagelijks gebruikt om ijzererts te winnen, bossen te kappen, hout te transporteren en vele tonnen stenen en rotsen te vervoeren. Onze industriële motoren drijven essentiële irrigatie-installaties aan in landbouwbedrijven overal ter wereld, zodat landbouwers hun gewassen kunnen telen.

We helpen onze klanten met financiering en zien erop toe dat er geen machines blijven stilstaan - waar ter wereld ze ook worden gebruikt.

Op onverharde wegen

 

 

Wat we doen op zee

Wij staan u bij op zee, wanneer u op reis bent in uw plezierboot of dringend hulp nodig heeft van de reddingsdiensten op zee.

De zee kan erg woelig zijn wanneer de kustwacht of reddingsdiensten moeten uitrukken. De zee kan ook bijzonder kalm en aangenaam zijn wanneer u de overzetboot neemt of gaat vissen in uw eigen plezierboot. De Volvo Group heeft scheepvaartmotoren voor alle situaties en alle soorten klanten.

Op zee

Lees meer over ons complete aanbod

Onze merken

De Volvo Group is één van 's werelds leidende fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en industriële en scheepsmotoren.

Ons merkportfolio bestaat uit Volvo, Volvo Penta, Terex Trucks, Renault Trucks, Prevost, Nova Bus, Mack en Arquus. We werken samen via allianties en joint ventures met de merken SDLG, Eicher en Dongfeng.

Onze merken

Wereldwijd nieuws