Automatisering

De toekomst van automatisering is een feit

Elektromobiliteit

Focus op elektriciteit

Connectiviteit

Partnerschappen

1.000.000 geconnecteerde voertuigen voor klanten

Innovatie

Innovaties binnen transport zullen de steden van morgen opnieuw vormgeven. Automatisering, elektromobiliteit en geconnecteerde voertuigen maken de groei en welvaart van stillere, schonere en veiligere grootsteden mogelijk. Voor de Volvo Group betekent technologie ernaar streven om vooruit te gaan en voortdurend samenwerken om te verbeteren en het beter te doen. Het betekent dat we creatief en innovatief denken, en op een evolutionaire en revolutionaire manier problemen oplossen. En dat alles staat volledig in het teken van onze visie:

"De meest begeerde en succesvolle verlener van transport- en infrastructuuroplossingen ter wereld zijn".

We hebben R&D-faciliteiten in 15 verschillende landen en ons personeelsbestand telt 10.000 R&D-medewerkers. In 2019 hebben we 2,1 miljard US dollar besteed aan R&D. Dat zijn heel wat ideeën!

Bekijk onderstaande video's over hoe de Volvo Group werkt om toekomstige transport- en infrastructuuroplossingen te bieden.

We bouwen aan de wereld van morgen

De kracht van onze mensen helpt ons onze beloften na te komen, zodat wij, wanneer de markt er klaar voor is, dat ook zijn.

De toekomst is nu en we zijn er klaar voor

Hoe kunnen geautomatiseerde, geconnecteerde en elektrische voertuigen de samenleving verbeteren? Bekijk de video en ontdek het.

Nieuws over innovatie

Maak kennis met onze ingenieurs

Kom bij ons werken

Kom bij ons werken

Een globale carrière waarbij u de technologie van de toekomst ontwikkelt

Hoogtepunten in innovatie

Samenwerking is van essentieel belang

Samen met onze klanten staan we voor veranderingen in een maatschappij die steeds complexer wordt en waarbij we gedwongen worden steeds sneller te leveren. Omwille van deze complexiteit moeten we samenwerken om duurzame oplossingen voor de toekomst te ontwikkelen.

Volvo Concept Lab

Volvo Concept Lab is een gemeenschappelijk visionair communicatieplatform voor de Volvo Group en het Volvo Product Brand.

Meer informatie