Academische wereld

Duurzaamheid

Innovatie

Vacatures

Technologie en services

Samenwerking is van essentieel belang

Samenwerking en partnerschappen

Het zijn spannende tijden! Allerlei soorten technologieën worden sneller dan ooit tevoren ontwikkeld. Gecombineerd op nieuwe manieren bieden ze frisse en innovatieve oplossingen in bijna alle industrieën. Bijblijven met de laatste ontwikkelingen is essentieel om succesvol te blijven. Aangezien het onmogelijk is om dat alleen te doen, werkt de Volvo Group met samenwerkingen en partnerschappen.

Op basis van nieuwe technologieën en de recentste bevindingen op het gebied van connectiviteit, automatisering en elektrificatie, zien we grote kansen om samen een duurzamer transportsysteem te creëren en samenlevingen goed te laten gedijen.

Daarom vormen we een nieuw ecosysteem, met alle soorten belanghebbenden in verschillende soorten samenwerkingen en partnerschappen. 

Waar past u in dit plaatje?

 

Technologie en services

Inzetbaarheid is alles. Het maakt niet uit of u één voertuig of een hele vloot bezit, of u aanbieder van openbaar vervoerder of eigenaar van een touringcar, bouwondernemer of eigenaar van een steengroeve bent. Uw prestaties zijn afhankelijk van betrouwbare producten en diensten die voldoen aan de behoeften van uw bedrijf. De Volvo Group heeft een lange geschiedenis in het ontwikkelen van slimme oplossingen om uw prestaties te verbeteren. Wat technologie en services betreft combineren we onze eigen deskundige middelen met externe partijen in zowel volledige als meer occasionele initiatieven.

 

Initiatieven van de Volvo Group

 

Initiatieven voor partnerschappen

Academische wereld

De Volvo Group streeft ernaar de meest gewaardeerde werkgever in de industrie te zijn. We hebben een lange relatie met vooraanstaande universiteiten over de hele wereld om de expertise van de Volvo Group te combineren met wereldwijde academische onderzoeks- en innovatieomgevingen op het vlak van kritieke technologie. De academische partnerprogramma's zijn ook belangrijk om topmedewerkers aan te trekken, samen met een reeks programma's voor studenten en afgestudeerden.

Duurzaamheid

De Volvo Group is de enige autofabrikant die lid is van het Climate Savers-programma van het WWF. We werken ook actief aan het verminderen van afval, stortplaatsen en emissies van onze fabrieken. Daarnaast hebben we ons geëngageerd om tegen 2025 een echt duurzaam transportsysteem te hebben binnen onze activiteiten. Dit, in combinatie met de verwachte milieuvoordelen van elektrische, autonome en geconnecteerde producten, maakt dat we er trots op kunnen zijn dat zorg voor het milieu centraal staat bij alles wat wij doen.

Gerelateerd nieuws