Volvo Group Connected Solutions Innovation Lab

Big data is al jaren een modewoord. Voor ons is het de focus van ons dagelijks werk en de springplank naar innovatie. Door gegevens te verzamelen van geconnecteerde voertuigen voor klanten van de Volvo Group wereldwijd, kunnen we gedrag analyseren en toekomstige behoeften voorspellen.

Met een kleine impuls is niets onmogelijk. We geven voorrang aan snelheid en transparantie boven langzaam en stabiel, snelheid in combinatie met schaal, ideeën in combinatie met acties, problemen in combinatie met oplossingen en kansen in combinatie met streefdoelen.

 

Onze kantoren

Innovatieve projecten

Hack Sprints - hoe we een hackaton uitvoeren

Hack Sprint is een hackathon-serie die zorgvuldig geselecteerde teams samenbrengt om echte oplossingen te hacken voor echte uitdagingen met impact in het echte leven.

Hack Sprint Göteborg

Hack Sprint Stockholm

Hack Sprint Silicon Valley

Wij werken samen met

Samenwerking met academische wereld

Volvo heeft een lange geschiedenis van samenwerking met de academische wereld om innovatieve concepten te ontwikkelen om de uitdagingen aan te pakken waarmee onze klanten elke dag worden geconfronteerd. Studenten bieden een onbevooroordeeld perspectief. Ze stellen vooroordelen in vraag en creëren nieuwe concepten die ons helpen de problemen in een nieuw daglicht te zien. Wij werken samen met:

Stanford University
Blekinge Institute of Technology
Carnegie Mellon University
Hyper Island 

Webpagina van en vacatures bij Volvo Group Connected Solutions