Elmekaniker till elverkstad, Volvo

Vi söker en Elmekaniker till Group Trucks Technology's elverkstad som jobbar med utveckling av våra lastbilars elsystem.

Som Elmekaniker i vår Elutvecklings/Prototypverkstads team kommer du att arbeta i ett team med ca 10 medarbetare. Du kommer att arbeta med prototypbyggnationer, ombyggnationer, felsökning, preparering/montering inför provning. I huvudsak jobbar vi med vagnarna i Volvos tunga segment, både vagnar för intern provning och fältprovvagnar. Hos oss jobbar du med framtiden, ett spännande arbete som alltid kräver fokus på kvalité och säkerhet. Då vi ständigt jobbar med utveckling och förbättringar kommer du att utvecklas hos oss!

Dina kvalifikationer?

Du har tagit examen inom fordonsteknik. Att jobba både i team och individuellt tycker du är stimulerande, du gillar att jobba med andra människor och har erfarenhet av arbete med tunga fordon. Du har en analytisk ådra som gör att du kan analysera ett jobb innan du börjar så att du vet att du har rätt förutsättningar för att genomföra det enligt önskemål.

Att läsa ritningar och elscheman är inga problem för dig för och att kommunicera på svenska och engelska både muntligt och skriftligt fungerar bra. Du har heller inga problem att hantera en dator då väldigt mycket kommunikation sker elektroniskt.

Du har en klurig men också en strukturerad sida vilket blir väldigt användbart när du jobbar med felsökning och problemlösning. Varierande arbetsuppgifter är viktigt för dig, du ser flexibilitet och stimulerande arbetsuppgifter som ett måste för att du ska trivas. Du vill känna att du gör skillnad på jobbet.

Då vi utvecklar framtidens komersiella transporter ser vi hemskt gärna att du även har erfarenhet av Hybrid och Fullelektriska fordon.
Att ha B-körkort är ett krav, har du C-körkort är det ett stort plus!

Välkommen in med din ansökan och bli en del av vår framgång.

För mer information vänligen kontakta; Joakim Corneliusson, +46 76 5531035

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Technology förser Volvo Group Trucks och affärsområdena med den senaste forskningen, ledande ingenjörskonst, produktplanering och inköpstjänster samt eftermarknadsstöd för produkter. Hos Volvo Group Trucks Technology blir du en del av ett globalt, sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

Wir möchten Sie kennenlernen

BEWERBUNGSPROZESS

Bewerben

Sobald Sie Ihre Bewerbung eingereicht haben, erhalten Sie eine E-Mail-Bestätigung, Auch danach ist es immer noch möglich, Ihr persönliches Profil zu aktualisieren.

Testimonials

Ähnliche Stellen

Product Safety and Compliance Engineer at Volvo Energy Entwicklung & Konstruktion Göteborg, Schweden Veröffentlicht: 
Quality Manager to Electromobility at Volvo Group Entwicklung & Konstruktion Göteborg, Schweden Veröffentlicht: 
Design Director Volvo Construction Equipment Entwicklung & Konstruktion Göteborg, Schweden Veröffentlicht: